STAGEPLEK BEZORGADMINISTRATIE

Je houdt van veranderingen en uitdagingen?! Omdat wij een snelgroeiende en super klantgerichte organisatie zijn ontkom je er niet aan regelmatig dingen he-le-maal anders te moeten doen. Je denkt bijvoorbeeld mee in het bedenken van de optimale verspreidmethode voor onze uitgevers, maar ook voor onze retail klanten. Je bouwt aan slimme lokale oplossingen en zorgt voor een perfecte bezorging van vele huis aan huis kranten & folders.

All-Inn is een miljoenenbedrijf! Die zich graag de meest kwalitatieve en innovatiefste in zijn soort noemt. Om die ambitie waar te maken hebben we fantastische mensen nodig in een omgeving waar zij maximaal presteren. Daar ben jij als medewerker bezorgadministratie niet alleen een onderdeel van maar net als iedereen medeverantwoordelijk voor. Bij All-Inn zijn wij obsessief bezig met klanttevredenheid en marketing. Jij begrijpt dat en maakt die vertaalslag omdat je begrijp dat de laatste schakel misschien wel de meest belangrijke is.

Wat je leren?

  • Samen gaan we voor de beste kwaliteit, daarom heb je intensief contact met onze opdrachtgevers, hun lezers en klanten, maar ook met (een gedeelte van) onze 4000 bezorgers.
  • Wekelijks werven we ca. 60 nieuwe bezorgers, we verzinnen steeds nieuwe dingen om de bezorgers te vinden, aan te nemen, te motiveren en vooral ook te behouden.
  • Alle administratie die hoort bij het aannemen van bezorgers.
  • We maken iedere dag de gekste dingen mee, hier verzinnen we altijd weer een slimme maar vooral ook goede oplossing voor.
  • Plezier in je werk staat bij ons hoog in het vaandel! Ja we moeten keihard werken, maar we moeten het samen ook vooral leuk maken.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een leuke stage vergoeding.
  • Een bak werkervaring op zowel, administratief-, commercieel en marketing vlak.
  • Leuke en gezellige collega’s (+/- 50), de jaarlijkse PV bingo, bouwvak BBQ en andere leuke activiteiten.
  • Een goede dosis mensenkennis.
  • Genoeg feedback om jezelf te ontwikkelen, heb je vragen of ondersteuning nodig? Je kunt iedere dag gewoon binnenlopen bij Pim (Eigenaar en Algemeen Directeur) of Orlando (Operationeel Directeur).

Doe jij net als wij graag dingen gewoon net even anders? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kun jij jezelf vinden in deze uitdagende functie? Solliciteer vandaag nog.
Wil je wat extra informatie?  Bel gerust.

Stuur ons dan jouw motivatie t.a.v. Orlando Koorn

Via onze website www.verspreidingen.nl vind je meer info over ons en andere vacatures

Soort dienstverband: Stage (en wie weet meer? )

Bel me terug