Regionaal verspreiden

Wil je als ondernemer regionaal folders verspreiden? Goed plan! Lees hier de beste tips voor het verspreiden van je folders.

 

Tips voor het verspreiden van folders.

 

Folders verspreiden tip 1

Bepaal duidelijk je doel. Wat wil je bereiken? En wie wil je bereiken?

Bestudeer de klanten eens in je winkel. Enig idee of er duidelijke overeenkomsten zijn tussen deze mensen?

 

Folders verspreiden tip 2

Nu je weet wie je wil gaan bereiken onderzoek je wat hen zeker aanspreekt. Is dit een specifiek product? Neem deze dan groots op in je folder met een goede korting.

 

Folders verspreiden tip 3

Bepaal je regio! Hoe ver zijn klanten bereid te reizen naar de winkel? Heb je geen idee? Vraag een medewerker van All-Inn Verspreidingen. Per branche zijn er duidelijke overeenkomsten hoe ver een klant vaak bereid is te reizen. Aan de hand van de reistijd bepaal je vervolgens het marktgebied.

 

 

Door de uitslag van tip 3 en 1 te combineren ontstaat er al een redelijke doelstelling. We kunnen inmiddels bijvoorbeeld zeggen: We hebben als doelgroep vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Binnen een reisafstand van 10 minuten van onze winkel.

 

Folder verspreiden tip 4

We weten inmiddels wie we willen aanspreken en wat hen aanspreekt. Verwerk deze informatie tot een aansluitend ontwerp voor je folder. Gebruik kleuren die passen bij je huisstijl en foto’s die inspireren. Besteed je het ontwerpen uit? Geef dan duidelijk aan wat het doel is en wie de doelgroep.

 

Folders verspreiden tip 5

Maak gebruik van ons kenniscentrum. Bij ons Kennis Centrum kunnen we de best scorende postcodegebieden selecteren op basis van jouw doelgroep. Deze informatie kun je gelijktijdig gebruiken voor een ondersteunende onlinecampagne of een facebook/ Instagram campagne.

 

Folders Verspreiden tip 6

Communiceer duidelijk je website en/of webshop op de folder. Doordat veel consumenten na het lezen van een folder zich online verder willen oriënteren voorkom je hiermee dat ze bij je concurrent belanden.

 

Meer online tips voor je folder?

Lees dan zeker even onze online tips voor je folder door. Hierin staat exact wat je online kunt doen om je foldercampagne nog succesvoller te maken.

Een offerte is gratis, vraag hem vandaag nog aan!