Doelgroep segmentatie

Bereikt u de juiste consument?

Grasmaaiers verkopen aan flatbewoners. Het klinkt grappig toch proberen veel bedrijven die reclame maken dit nog steeds. Door gebruik te maken van doelgroep segmentatie zijn we in staat specifieke doelgroepen uit te sluiten van uw campagne.

Doelgroep Segmentatie

Voordelen doelgroep segmentatie

Door gebruik te maken van een doelgroep segmentatie, zorgt u ervoor dat uw boodschap relevanter is voor de ontvanger. Daarnaast bespaart u gemiddeld 30% op druk en productiekosten.

Hoe werkt het precies?

Verspreidingsopdrachten worden op postcodeniveau voor u ingepland. De door u aangegeven postcodes voor de bezorging worden letterlijk in kaart gebracht. Nu we weten waar u wilt verspreiden trekken we alles uit de kast om de verspreiding van uw reclamedrukwerk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Als het de ontvanger niet interesseert wordt uw boodschap niet gelezen, dat willen we uiteraard voorkomen.

Door van uw doelgroep de segmentatie en herkomst nauwkeurig in kaart te brengen voor we starten met verspreiden, koopt u het verspreiden efficiënter in en worden er meer relevante klanten bereikt. Het kan hier gaan om informatie als: interesses, gezinssamenstelling, woongebied en de reisafstand die zij bereidt zijn af te leggen.

Huis-aan-huis verspreiding van aanbiedingen en acties

Huis-aan-huis reclame wordt veel ingezet voor het communiceren van aanbiedingen en acties. Daarnaast biedt het mogelijkheden om uw naamsbekendheid te vergroten. Gemiddeld genomen bereikt u met een huis-aan-huis verspreiding van uw drukwerk 55% van de consumenten. Uw drukwerk wordt met de hoogst mogelijke attentiewaarde bezorgd: persoonlijk, ongeseald en door de bezorger gevouwen of desgewenst geseald en machinaal ingevouwen.

 

Kan ik de segmentatie ook online inzetten?

Zeker, online kun je tevens gebruiken maken van onze selectie. Hierdoor kun je als organisatie specifieke gebieden en doelgroepen selecteren binnen Google en Facebook.

Een offerte is gratis, vraag hem vandaag nog aan!