Allround Administrateur met Humor

Ben jij ons nieuwe financiële geweten?

Als Cijfertijger en Efficiëntiefreak in één van de snelst groeiende en meest ambitieuze organisaties van Nederland, ben jij bezig om  All-Inn elke dag een beetje beter te maken en maak je je KEIhard voor de mooiste bedrijfscultuur aller tijden, namelijk die van All-Inn!

Met jouw gevoel voor humor en positieve instelling zijn die facturen gemaakt en betaald voor iemand er erg in heeft. 

All-Inn is een miljoenenbedrijf! Dit is alleen nog niet bekend in heel Nederland. Om die ambitie waar te maken hebben we fantastische mensen nodig in een omgeving waar zij maximaal presteren. Daar ben jij als medewerker van de financiële afdeling onderdeel van en mede verantwoordelijk voor. Geen makkelijke taak, wel een prachtige uitdaging! Je hebt genoeg jaren ervaring, over debet en credit hoeft niemand jou iets uit te leggen en voor een rapportage maken in Excel draai jij je hand niet om. Met jouw HBO denk- en werkniveau is meespelen op hoog niveau met een grote dosis zelfredzaamheid een peulenschil. Daarom zie jij net als de gehele organisatie altijd kansen om dingen beter te doen dan gisteren. Je ventileert oplossingsgericht, en je geeft –gevraagd én ongevraagd – adviezen. Bij je vorige werkgever heb je gezien hoe het kan én ook hoe niet. Met deze visie wil jij aan de slag om zélf te bouwen. Dat doe je met de grote focus op onze cultuur.

Bij All-Inn zijn wij obsessief bezig met klanttevredenheid en marketing. Dat zit in ons DNA en we zijn er trots op. Jij begrijpt dat en ondanks dat het niet jouw vak is weet je het wel uit te drukken in keiharde euro’s.   

Je houdt van veranderingen en onze cultuurwaarde ‘flexibel’ draag je met passie uit! Want tsja, als je elk jaar 20% groei ambieert, ontkom je er niet aan regelmatig dingen he-le-maal anders te moeten doen.

Hoe ziet je dag er uit?

Maandag  14.30u

De dag vliegt voorbij. De dagelijkse boekhouding is gedaan en alle e-mails zijn behandeld.

Wat staat er verder nog op de planning deze week? Debiteuren, crediteuren, p&o, urenverantwoording, maandcijfers, facturatie, de BTW –aangifte moet donderdag worden gedaan en er mag een jaar administratie worden gearchiveerd.

Daarna maak je nog even een contract voor een andere nieuwe medewerker, want ook P&O valt onder jouw verantwoording, die geef je aan onze operationele directeur Orlando.

Dinsdag 10.00u een kwartiertje koffiepauze

Fijn, je collega Miranda is er weer. Ook al werkt zij parttime, jullie kunnen elkaars werk direct overnemen doordat jullie centraal werken en een uniforme werkwijze hebben. Handig met vakanties, en fijn om boekhoudkundig te kunnen sparren met een gelijkgestemde. Gezellig even het weekend bespreken en dan weer aan de slag. Er is geen stress, maar wel genoeg werk!

Woensdag 16.30u

Het zit er weer bijna op voor vandaag. Wat heb je allemaal gedaan? Weer de standaard dagelijkse zaken bijgewerkt, maar ook de wekelijkse debiteurenbewaking verzorgd, herinneringen verstuurd (maar 2 deze week, gaat goed!). Daarna heb je het grootboek doorgelopen, nog wat stelpostjes geboekt en een leverancier gemaild dat je nog steeds op een creditnota wacht. Morgen loop je de saldi even door en stuur je de maandrapportage door naar Pim en Orlando met de diverse kpi’s waarop ze kunnen sturen.

Donderdag 11.00u

Je kan haast niet wachten om samen met Miranda die nieuwe demo van Elvy in combinatie met King te bekijken, en daarna de nieuwe mogelijkheden te implementeren en de handleiding aan te passen.  Weer iets dat handmatig ging is geautomatiseerd. Het ‘doen’ van de boekhouding moet op een gegeven moment niet meer nodig zijn vind je.

’s Middags komt Judith om de nieuwe mogelijkheden van Connect te bespreken, het ERP programma dat All-Inn zelf aan het ontwikkelen is.

Zo innoveert All-Inn door, en jij weet dat je je de komende jaren niet hoeft te vervelen. Alle tijd die er vrijkomt  met iedere optimalisatie van processen, kun je gebruiken om weer een nieuw project op te starten om de organisatie nog verder te professionaliseren. 

Vrijdag 16.45u

Samen met Miranda heb je het weer voor elkaar om de weekplanning voor het grootste gedeelte af te krijgen, alles is af. Alleen het archiveren van die oude stukken moest nog, maar ach, dat kan ook volgende week, alle belangrijke deadlines zijn gehaald. Jullie bekijken wat er volgende week moet gebeuren en maken de planning zodat je maandag direct aan de slag kunt met het item met de hoogste prioriteit.

Als Cijfertijger en Efficiëntiefreak in één van de snelst groeiende en meest ambitieuze organisaties van Nederland, ben jij bezig om  All-Inn elke dag een beetje beter te maken en maak je je KEIhard voor de mooiste bedrijfscultuur aller tijden, namelijk die van All-Inn!

Wij vragen?

 • Minimaal 5 jaar boekhoudkundige ervaring
 • MBO++ /  HBO werk- en denkniveau
 • Flexibel
 • Zelf startend en zelf sturend
 • Assertief en oplossingsgericht
 • Jong van geest
 • Creatief
 • Ongekende drive om elke dag een beetje beter te worden
 • Ruime ervaring met Excel, affiniteit met it en financiële systemen

Wij bieden!

Een baan bij een van de leukste organisaties van Nederland

 • Serieuze ruimte voor creativiteit en kennisdeling
 • Alle ruimte voor eigen initiatief
 • Ongekend goede werksfeer

Doe jij net als wij graag dingen gewoon net even anders? Geen ”handboek personeelszaken” maar een ”cultuurboek” . Geen ”Verwijzend naar artikel 6.24 verstrekken wij hierbij een aanpassing in het contract” maar ”Gefeliciteerd met je salarisverhoging!”

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kun jij jezelf vinden in deze uitdagende fulltime functie? Neem dan snel contact op! Stuur jouw schriftelijke sollicitatie o.v.v. ‘Administrateur ‘ naar vacature@verspreidingen.nl t.a.v. Orlando Koorn en vertel ons waarom juist jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie! 

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bel me terug